marți, 16 noiembrie 2010

Criterii in allegerea masinii de spalat vase

Masinile de spalat vase au devenit din ce in ce mai solicitate datorita confortului sporit si al economiei de timp si energie a utilizatorului. Capabile sa asigure o curatire si uscare impecabila, masinile de spalat vase vor deveni din ce in ce mai prezente in bucataria secolului XXI, fie ele incorporate sau nu in mobilier. In randurile ce urmeaza va vom face o scurta prezentare a principalelor programe si sisteme intalnite la masinile de spalat vase ale producatorului german de electrocasnice AEG :




CICLUL DE NOAPTE
In functie de zgomotele din mediul inconjurator, oamenii percep sunetele diferit. De exemplu, noaptea, zgomotele ambientale sunt foarte reduse, facând alte sunete sa iasa in evidenta. De fapt, urechea umana poate percepe sunetele izolate intr-un mediu silentios, unele dintre ele devenind astfel deranjante sau iritante. Acesta este motivul pentru care AEG Electrolux ofera, prin ciclul de noapte, optiunea de a reduce si mai mult sunetul produs de masina de spalat
vase. AEG Electrolux este mândru sa anunte ca, pe lânga ciclul de noapte, va ofera cea mai silentioasa gama, obtinuta prin implementarea unor schimbari tehnice ale designului si prin izolatia suplimentara.

SISTEMUL PRO WATER
Gama AEG Electrolux va ofera solutii datorita SISTEMULUI PRO WATER. Cel de-al treilea brat de pulverizare, situat in partea de sus a masinii de spalat vase AEG Electrolux
asigura o mai buna spalare a tacâmurilor asezate in cosul pentru tacâmuri. in plus, acest brat
de pulverizare garanteaza rezultate de spalare perfecta pentru toate vasele. Practic se eficientizeaza efectul de dusare al apei in interiorul masinii de spalat.

SENZORUL DE APA
Senzorul de apa masoara turbiditatea apei de spalare. Acesta decide daca apa
trebuie schimbata sau daca poate fi utilizata in continuare. Astfel, daca vasele sunt putin murdare si incarcarea este completa, consumul de apa scade cu 5 l.
Inainte de clatirea finala, senzorul verifica inca o data turbiditatea apei si stabileste daca mai este necesara sau nu inca o faza de clatire, cu mai multa apa. Pentru vase stralucitoare garantate.

SENSORLOGIC
Senzorii sensibili determina cantitatea de apa. Acestia masoara re este durata de timp necesara pentru incalzirea apei in aparat si câta apa este evacuata de la vase. In functie de aceste informatii, SENSOR LOGIC va calcula cantitatea de apa necesara si consumul maxim de energie. Puteti sa fiti siguri ca, din acest moment, se va mai consuma doar atâta energie, apa si timp cât
este necesar. Costurile de functionare vor fi reduse cu pâna la 20 %.


Niciun comentariu:

Postări populare

Postare prezentată

O bucatarie premium cu electrocasnice AEG